(ВИДЕО) 24 Анализа: Ќе ги исполни Македонија европските препораки?

Колку во Македонија владее правната, а колку партиската држава? Која и каква влада може да ги исполни препораките на Прибе и државата да ја врати на државен колосек? Во 24 Анализа дебатираат Миодраг Лабовиќ, универзитетски професор и Виктор Цветковски, генерален секретар на ГРОМ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e