Твитер реакција по разрешувањето на Хајредини и Тозија: Кај Николовски нема наши и ваши!

Поради низа пропусти во работењето, Шпенд Хајредин вд директор на ЈП за стопанисување со спортски објекти и Горан Тозија директор на агенција за филм се разрешени и ќе се бираат нови директори! Кај @lj_nikolovski нема наши и ваши! Секој одговара за постапките!
Твит на „рецепционерот Таљат“

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e