СДСМ: Доаѓа правда и живот, криминалното раководство на ВМРО ДПМНЕ тоа не може да го спречи

Во Македонија ќе има промени, живот и правда.

Така одлучија над 612.000 граѓани.

Криминалното раководство на ВМРО ДПМНЕ е уплашено и оттаму е огромната нервоза. Но секој кој злоупотребувал пари на граѓаните за лични и партиски цели морал да знае дека ќе се соочи со одговорноста.

На лажните вести на криминалното раководство на ВМРО ДПМНЕ никој веќе не верува. Ниту пак поминуваат изнасилените провокации. Демократските процеси се почнати. Македонија оди напред.

Република Македонија ќе биде праведно и правично општетсво со квалитетен живот за сите граѓани. Граѓаните тоа го очекуваат и тоа ќе го овозможи новата и одговорна Влада, стои во соопштението од СДСМ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e