Рангелова и Исмајлоска – Старова во 360°: Услов за пратеник на ВМРО-ДПМНЕ на изборите во 2014 година беше да се прифати промена на името (ВИДЕО)

Услов да се биде на пратеничка листа на ВМРО-ДПМНЕ на изборите во 2014 година беше да се прифати да се гласа за промена на името. Пратеничките Нола Исмајлоска-Старова и Даниела Рангелова гостуваат во #360Степени на ТВ Алсат вечерва (8 ноември 2019 г.) од 22:00 часот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ