Опозицијата во изборите била под ПИМ мерки!

Кредибилен извор ни „свирна“ дека сите носители на изборните листи на СДСМ биле за време на кампањата под ПИМ мерки!

Супер скандал, ама во ИДИОТИЗМОТ наш, тоа изгледа нормално.
Така фамилијата ни дава на знаење дека – сака нѐ слуша незаконски, сака нѐ демне „согласно законот“ – со параф од сваровски злосторници со натнати тоги.

текстот во целост прочитајте го во последниот број на неделникот Фокус.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e