Никовски: Државата е постојано во некоја криза и полека но сигурно се оди надолу

Оваа година ја карактеризира еден продолжителен пад на бришењето на македонизмот во државата со концесии, погрешни политики, погрешни одлуки, кои не ни отвораат некоја светла иднина, истакна поранешниот амбасадор Ристо Никовски во „Само вистина“ на Канал 5.

Според него, државата е постојано во некоја криза и полека но сигурно се оди надолу.

– Многу жртви се направени за тој датум за преговори, кој во основа не значи ништо, додава Никовски

Ознаки: ,

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e