Николовски: Животот е тежок, но имајќи луѓе кои ти мислат добро, луѓе кои ти помагаат и кому си им помогнал, сето тоа прави да биде малку полесно, а богами и посреќно

Последен ден од кампањата.

Си го отворив срцето пред многу од вас кои ми дадовте шанса да ви се обратам, сега време е да се соберат мислите на место кое е мој дом надвор од дома и да се помолам за подобро утре.

Манастирот Св. Јоаким Осоговски е тоа место за мене. Жителите на околијата знаат која љубов ја имам за ова место и што ми значи истото мене лично.

Пред се, треба да си човек, а потоа се останато. Јас се водам токму од тоа. Вербата, духовноста, позитивната мисла, желбата за добрина, несебичноста. Со таква мисла, патот е светол.

Ви благодарам за поддршката што ми ја пруживте сиот овој период. Животот е тежок, но имајќи луѓе кои ти мислат добро, луѓе кои ти помагаат и кому си им помогнал, сето тоа прави да биде малку полесно, а богами и посреќно.

Да сте живи и здрави драги пријатели!

ФБ статус на Љупчо Николовски

107763942_2755931737961681_4795957689269396082_n

107664386_2755931797961675_564017623666477593_n

109082770_2755931754628346_5031809682875305370_n

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e