Николовски денеска со жителите на Арачиново

Имајки во предвид дека членови-симпатизери на Социјалдемократскиот сојуз се дел од екипите кои волонтерски работат на терен за расчистување на подрачјата кои ги зафати невремето, членот на извршниот одбор на СДСМ,Љупчо Николовски, денеска беше во посета на Арачиново на средба со граѓаните,каде на лице место се увери до каде е состојбата со чистењето на каналите, како и да се запознае со проблемите кои произлегоа во врска со поплавените земјоделски површини.

ljupco-n14  ljupco-n5

14068397_1833082796913251_8277665255527268416_o

14125041_1833083870246477_8385709678383913985_o

14124957_1833083533579844_3319884858770225998_o

14053746_1833082866913244_5159362133028702436_o

14124353_1833083293579868_711722500222872080_o

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e