Муцунски: Чувајте го сопственото здравје и здравјето на своите семејства

Македонија 2.5 месеци е во вонредна состојба, а од тие 2.5 месеци македонскиот Технички Премиер 1 месец е во карантин.
Чувајте го сопственото здравје и здравјето на своите семејства. Нашата држава, за жал, нема капацитет да ви помогне – тоа е новата (не)нормалност!

ФБ статус на Тимчо Муцунски, меѓународниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e