Ковачевски: За 20 дена АНБ ќе има нов директор

За 20 дена од денеска АНБ ќе има нов директор, изјави премиерот Димитар Ковачевски, но не прецизира дали директорот Виктор Димовски ќе понесе одговорност за случајот со македонското државјанство за олигиархот Олександр Онишченко. Инаку Димовски веќе има добиено агреман за амбасадор на македонија во Франција.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e