Костовски објави фотографија од таткото-монструм

Пратеникот Мартин Костовски објави фотографија од таткото на Вања, девојчето кое беше убиено, а во случајот е инволвиран и таткото.

ТАТКО !!!
си створил живот, си створил дете, требаше да ја сакаш највеќе, ЖИВОТОТ СВОЈ ДА ГО ДАДЕШ!!! да ја заштитиш од се и секој, да ја чуваш, раниш, браниш, охрабриш … да бидеш ветерот во нејзините едра!!!
…..ТАТО ……ќе ти ѕвони гласот додека си жив и ќе се каеш што не го даде животот свој!!! СО КОЕ СРЦЕ, ДУША И МОЗОК ја стави алчноста пред животот на детето свое?!?!? А ТОА ТИ ВЕРУВАШЕ!!! Како сега на другото ќе му објасниш дека си татко?!?!?!
ТИ НЕ СИ ТАТКО-ТИ СИ РЃА МОНСТРУОЗНА !!!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e