Клиниката за детски болести со своја верзија по објавената снимка за бебето кое тешко дише

Клиниката за детски болести објави своја верзија во врска со денешната по снимка во која се гледа дека бебето кое е пациент на клиниката тешко дише.

ET-4jcOXsAANrl-

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ