Димковски: Измина еден ден од протестот, Цветан уште не ги научил барањата на земјоделците

Измина еден ден од протестот вчера во тиквешијата. Цветан изгледа уште не ги научил барањата на земјоделците, зошто единственото барање кое го добив, а е политичко за жал, е да прифатам соочување со “лозарот” Цветан Трипуновски, кој е претседател на партиската комисија за земјоделство на вмро. Зарем толку ниско паднавте. Да ги шетате со комбиња тие луѓе кои цел ден работат на нивите, за задоволување на вашите политички апетити? ” – напиша на Фејсбук, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски.

Untitled

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e