Бевме разведени 5 години, зошто моето девојче е во гроб – Мајката на Вања за прв пат се огласи

Мајката на убиеното девојче Вања, скопјанката Зорица за прв пат со изјава за трагедијата, за еден српски медиум.

-Несфатливо ми е зошто моето преубаво девојче е во гроб. Имам хронична болест, но се држам. Важно ми е само да ја дознаам вистината. Другата ќерка е болна, сите се надеваме дека ќе биде добро. Ништо не знам, мене сето ова ми е нереално. Бевме разведени пет години и не знам што правел и со кого. Бевме во добри односи заради децата, не се расправавме околу старателството, воспитувањето. Смееше да ги види кога сака или кога ќе посакаат децата. Неговиот живот не ме интересираше. Мене животот ми беа моите деца и мојата работа. Беше оставен на мир, за да ме остави мене на мир, изјави за српска  Република мајката на Вања Ѓорчевска, Зорица.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e