Апел за помош: Да донираме и да и помогнеме на Лидија да успее од крај

Лидија Ристевска е личност која боледува од церебрална парализа. По првичната донација од хуманите луѓе замина на операција во Русија каде и направија успешна трансплатација на матични клетки.Сега Лидија се чувствува подобро и е на добар пат да се излечи. Во септември следната година следува втора трансплатација а во мегувреме, во јануари, таа треба да замине во Ниш на тешка и напорна рехабилитација.

Оттука упатуваме апел за помош, секој со своите можности, да и помогне на Лидија на која и требаат 7000 евра за да замине на рехабилитацијата.

Ајде да донираме за Лидија, да споделиме, да тагнеме пријатели, да ја рашириме оваа вест и да ги собереме потребните пари за Лидија!
Донацијата може да се изврши преку телефонските броеви 143 121 (Т-мобиле); и 143 474 (А1) како и на трансакциската сметка наведена на фотографијата.

79675089_1067331570273743_461453206132621312_n

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e