(ВО ЖИВО) ПРОМОЦИЈА НА КАНДИДАТОТ ЗА ПРАТЕНИК ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ ВО КРИВА ПАЛАНКА

СЛЕДЕТЕ ЈА ВО ЖИВО ПРОМОЦИЈАТА НА КАНДИДАОТ ЗА ПРАТЕНИК ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ ВО САЛАТА БРАНИТЕЛИ ВО КРИВА ПАЛАНКА:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e