Во недела ГОЛЕМ ГРАЃАНСКИ МИТИНГ НА ПЕНДАРОВСКИ ВО КРИВА ПАЛАНКА

Во недела, 14. април, на градскиот плоштад во Крива Паланка ќе се одржи голем граѓански митинг на СДСМ на кој ќе биде претставен претседателскиот кандидат Стево Пендаровски.

Митингот е со почеток во 18 часот.

Повеќе за програмата на Пендаровски на следниов ЛИНК.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e