НОВО ВО КРИВА ПАЛАНКА – Упис за во Музичко студио, Секција за староградска музика, Студио за модерен балет и ликовно студио

НУ Центар за култура Крива Паланка врши упис на деца за Музичко студио, Секција за староградска музика, Студио за модерен балет и ликовно студио.

– Пријавете се во некоја од наведените групи и усовршите ги своите афинитети и таленти! Станете дел од културниот мозаик во нашиот и ваш НУ Центар за култура Крива Паланка, се вели во поканата од надлежните.

406286381_661916619473731_1171500819154658355_n406286381_661916619473731_1171500819154658355_n

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e