Николовски и Заев во посета на Интернатионал Фреш Фоод и ДПТУ ,,ЕКО ЛАЈФ” ДООЕЛ: Успешни компании во кои вработените веруваат и се чувствуваат сигурно

Денеска заедно со претседателот на СДСМ, Зоран Заев ги посетивме компаниите Интернатионал Фреш Фоод и ДПТУ ,,ЕКО ЛАЈФ” ДООЕЛ, нови инвестиции на Истокот, истакна генералниот секретар и носител во ИЕ 3.
Nikolovski ii Zaev„Успешни компании во кои вработените веруваат и се чувствуваат сигурно.

Нема дел од државата кој не се рaзвива. Истокот доживеа пресврт.
Zaev 1Во Крива Паланка и регионот се инвестира сериозно и постојано.

Мојата главна цел е да извезуваме македонски производи, а Македонците да ги вратиме дома. Со стабилни и прогресивни компании тоа е можно.
Nikolovski i Zaev0СДСМ покажа дека е партнер на компаниите и бизнис секторот.

Покажавме дека можеме, а МОЖЕМЕ уште повеќе, уште подобро!“, потенцираше Николовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e