Николовски од Штип: Избравме делегати за Конгрес на СДСМ, луѓе со авторитет, чесни и одговорни

На општинска Конференција во ОО СДСМ Штип, организирана согласно сите протоколи за заштита од COVID 19, вечерва избравме делегати за Конгрес на СДСМ, со мандат 2020-2024 година, истакна вицепремиерот за борба против корупција и криминал, за одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.
Nikolovski22„Избравме луѓе со авторитет, чесни и одговорни, кои ќе бидат лицето на СДСМ во Штип.
На сите избрани делегати им посакувам успешна работа и побарав заедно со останатите партиски функционери, активисти како и симпатизери да се подготвуваат за победа на предвремените локални избори во Штип“, потенцираше Николовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e