Николовски: Со д-р Сашко Николов, Штип е во сигурни раце

Го имаме #Најдоброто за секоја општина, конкретни решенија и развојни проекти, посочи генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски.

„Со д-р Сашко Николов, Штип е во сигурни раце и ќе продолжи да се развива со силна поддршка од централната власт, со проекти за исполнување на реалните потреби на граѓаните:
➡️ Обнова на главната водоводна мрежа.
➡️ Изградба на обиколница „Запад“.
➡️ Изградба на секундарна гасификациска мрежа.
➡️ Уредување на крајбрежниот простор на браната на реката Отиња.
➡️Проект „е-Општина“.
За развоен Штип, за градоначалник и советничка листа во служба на граѓаните, на 17-октомври да го заокружиме бројот 12, за #Најдоброто за Штип, д-р Сашко Николов!“, истакна Николовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e