Непочитувањето на ковид мерките е стандардна вмровска шема: Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Миле Лефков седнат во кафетерија со група луѓе на споени маси

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ од Кочани, Миле Лефков седнат на кафе со повеќе луѓе соберени од денешниот протест.

Тие се седнати во кафетерија во центарот на Кочани, а воедно и не ги почитуваат мерките и протоколите за заштита од Ковид-19, односно повеќе луѓе седат заедно со споени маси.

Информацијата се споделува и на социјалните мрежи па така Твитер профилот „Рецепционерот Таљат“ вели: Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ од Кочани, Миле Лефков на кафе собрал повеќе луѓе од @MickoskiHM на протестот. Непочитување на Ковид мерките е стандардна вмровска шема на нивните собири! Истиот утре на прес ќе ти збори за ковид мерки! Лузери

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e