Митовски: Ново детско игралиште во новиот Градски парк во Крива Паланка

Во новиот Градски плоштад и парк во Крива Паланка поставено е ново детско катче каде децата ќе можат да уживаат во своите детски игри.

„Ново детско игралиште во новиот Градски плоштад и парк, која се надеваме ќе биде сведок на многу детски насмевки и чувар на убави спомени.
Со љубов за Крива Паланка !“, посочи градоначалникот на Крива Паланка, Сашко Митовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e