Излезноста во Крива Паланка до 15 часот е 49,15

Над 32 отсто од граѓаните излегле да гласаат до 15 часот, покажуваат податоците од Државната изборна комисија (ДИК).

Според информациите на веб-страницата на ДИК покажуваат дека до 15 часот гласале околу 555.609 граѓани

Најголема е излезноста сеуште има во Новаци 59,16.

Излезноста во Крива Паланка до 15 часот е 49,15.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e