(ФОТО) Во Прилеп „Мицињата слават кординатор на огранок“

Овие луѓе како да не’ живеат на својата “матична планета”. Не почитуваат здравствени мерки, се групираат и го прославуваат кординаторот на Прилепскиот вмроовски огранок како да добил Пулицерова награда за воена репортажа, човече!

Сите здравствени работници во Прилеп, вклучително и градоначалникот, без задршка помагаат, сите заедно ги изложуваат сопствените животи на оваа здравствена катастрофа, а Мицињата слават кординатор на огранок. Знаете што, почнува срам да ме фаќа од нивната безочност, игнорантство и бесчуствителност за алармантната здравствена состојба. Кој вас ќе ве гласа и за што бре!?
ФБ статус на Ненад Јовановиќ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e