Една сообраќајна лента на автопатот А-1 затворена за сообраќај

Oд 24.11.2023 година од 16:00 часот режимот на сообраќајот на делницата од автопатот А-1, Куманово – ГП„Табановце“ поточно кл.Куманово-кл.Кр.Паланка, десната сообраќајна лента за присилно запирање и застанување ќе биде затворена за сообраќај во должина од 500 м, додека
сообраќајот ќе се одвива по сообраќајната лента за возење и претекнување.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e