Анастасов кон ВМРО-ДПМНЕ Пробиштип: Да, во Пробиштип живеат интелигентни луѓе и токму од нив ќе доживеете дебакл!

Почитувани сограѓани, не постои градоначалник којшто не сака се да му биде уредно и да нема проблеми, но можностите и реалноста се малку поинакви.
Почитувани од дпмне Пробиштип оваа улица е во центарот на градот и 11 години додека бевте централна и 8 години локална власт не помисливте на истата.
п. с. Да, во Пробиштип живеат интелигентни луѓе и токму од нив ќе доживеете дебакл!

ФБ реакција на Драган Анастасов, градоначалник на Пробиштип на објавата од страна на ВМРО-ДПМНЕ-Пробиштип

слика

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e