(ВИДЕО) Лесни вежби за затегнати стомачни и совршен задник

Во новото видео на Памела Рајф има одлични комбинирани вежби за стомачни и задник. Вежбите се со лесен интензитет, нема скокање, не ви се потребни тегови, па се одлични и за почетници.

Потребни ви се само 10 минути дневно за оваа рутина, па затоа мотивирајте се и почнете со вежбање. Погледнете го видеото.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e