(ВИДЕО) Како да согорите 150 калории за само 8 минути?

Овој кардио тренинг од само 8 минути ќе ви помогне да се ослободите од вишокот сало околу стомакот.

Иако звучи предобро за да биде вистиното – сепак насловот е докажано точен, можно е да се согорат 150 калории за само осум минути.

Инструкторката од фитнес каналот „XHIT Daily“ ќе ви покаже краток, но многу ефикасен тренинг со кој во осум минути ќе согорите завидна количина на калории.

Извор: денар.мк

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ