(ВИДЕО) 5-минутен тренинг за цврст стомак

Aко сакате да се ослободите од масните наслаги на стомакот, ќе мора да вежбате напорно.

Колку побрзо започнете, толку полесно ќе ви биде.

На крајот, напорот ќе се исплати повеќекратно, а ние ви претставуваме сет на многу ефикасни вежби во траење од пет минути.

Започнете да вежбате!

Погледнете го планот на тренинг:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e