Рецепт за побрзо растење на косата

Секојдневно ја оштетуваме косата со фенирање, пеглање и фарбање. Еве како да ја обновиме и преку ноќ да порасне.

Состојки:

2 лажици рицинусово масло

1 жолчка од јајце

1 лажица мед

Примена:

Измешајте ги состојките и нанесете на корените а потоа и низ целата коса. Ставете капа или ќесе и нека постои така 2 – 4 часа. Применувајте ја маската 1 до 2 неделно во текот на 2 месеци. Вашата коса ќе биде сјајна, густа и здрава.

За поврзани вести продолжете надолу

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e