Отворен дисперзиран логопед во Поликлиниката во Драчево

Нов пункт со дисперзиран логопед е промовиран денеска во Поликлиниката во Драчево. Логопедот работи секој вторник и четврток, а од 1 октомври ќе работи и во понеделник и во среда.

Станува збор за 10-та специјалистичка специјалистичка служба во Поликлиниката во Драчево и шести дисперзиран логопед во Скопје, покрај претходните пет кои фунционираат во поликлиниките „Јане Сандански“, Букурешт, во Ченто, Ѓорче Петров и Чаир.

За поврзани вести продолжете надолу

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e