(ВИДЕО) Трик кој ќе ви помогне да ја поправите напукнатата шофершајбна

Шофершајбните на автомобилите се многу осетливи и често знаат да напукнат, а чинат многу пари.

Температурните разлики исто така можат да направат проблем, особено минусните температури со кои допрва ќе ги очекуваме. Свесни сме дека поправката може да биде многу скапа, но постои и многу поевтино решение!

Ви донесуваме едноставно и ефикасно решение, а нема да потрошите куп пари. Во ова видео можете да погледнете за што точно се работи:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e