(ВИДЕО) Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ бил во право: Пристигна првиот африканец во државата

Како што најави пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, така и бидна. Пристигна првиот африканец во државата. Најсреќни се жените…

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ