(ВИДЕО) Колку се знае за женскиот оргазам?

Дали женскиот оргазам е уште табу тема? Докторката психијатар и сексолог Данијела Тиосавјевиќ, отворено за женскиот оргазам.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e