Што слушаат докторите додека оперираат одговара во емисијата “Еден на Eден” министерот Венко Филипче

Што слушаат докторите додека оперираат, и дали и песните на Аца Лукас се дозволени тогаш се само дел од прашањата на кои одговара министерот за здравство Венко Филипче во емисијата “Еден на Еден” со Жаре Димитриевски. Емисијата се емитува во недела од 18.30 на Канал 5.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e