Се појави игра „Јади паризер“ – инспирирана од Вучиќ

„Јади паризер“ е многу едноставна игра – целта е да се стават само леб, паризер и јогурт во корпа што се движи лево-десно, притоа избегнувајќи месо и друга храна. Ги користи изјавите на Вучиќ од прес-конференциите, па кога ќе изгубите, можете да го слушнете гласот на претседателот кој вели: „Ајде сине, те молам исклучи го тој телефонот“.

Играта беше објавена само еден ден откако српскиот претседател Александар Вучиќ и министрите Томислав Момировиќ и Синиша Мали појадуваа сендвич со паризер и мајонез

Направена е само за телефони со Android и можете да ја преземете ТУКА.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e