Машки ескорт открива сѐ: Еве што најчесто ме прашуваат жените

Многу жени кои ги користат моите услуги можат лесно да одат во бар, да изберат маж и да имаат секс со него. Она што тие сакаат е сосема поинакво сексуално искуство “- вели Рајан Џејмс кој направил бизнис од неговата професија- машка придружба на жените.

Инспириран од поранешна девојка која веќе била во „индустријата“, тој оставил сигурна работа во корпорацијата и сега наплаќа меѓу 400 долари или 6000 долари за неговите професионални сексуални услуги.

Мускулниот 31-годишник од Сиднеј беше гостин во едно утринско шоу за да го претстави скоро објавувањето на своите мемоари за искуствата на машката придружба. Тој напиша зошто жените ги бараат неговите услуги и како тој му признал на своето семејство и пријателите што прави.

– Веднаш не му кажав на моето семејство што правам. Им кажав на моите пријатели одма, но семејството дозна подоцна- рече тој.

Џејмс објасни дека имало секакви реакции, но односите во семејството останале исти и дека оваа работа не е нешто што родителот би го избрал за своето дете.

Нарекувајќи ја својата работа „надградувачки“, Џејмс го откри и најчестото барање што го добива од жените што ги користат неговите услуги.

– Жените најчесто бараат состанок за вечера. Сценариото вклучува типичен вечерен оброк и вовед, проследено со враќање во хотелот или станот на клиентот за персонализирано и лично искуство- рече тој.

На неговата веб-страница, ова искуство се нарекува „луксузен датум за вечер“, а Џејмс наплаќа 3.500 долари за шест часа „релаксација и задоволство“ или 4.500 долари за ноќен појадок со утрински појадок.

Во интервју за FEMAIL за тоа што обично бараат жените, тој откри дека не станува збор само за секс – станува збор за искуство.

– Секоја клиентка кој сака да ме запознае, исто така, сака некакво друштво. Од искуство можам да кажам дека мажите се повеќе фокусирани на сексуалната страна на нештата. Жените исто така се фокусирани на секс, нема да доаѓаат да ме видат без тоа, но ние исто така поминуваме многу време во зборување “, објасни тој.

Џејмс рече дека повеќето луѓе ќе бидат изненадени од тоа какви жени се неговите клиенти.

– Многу жени кои ги користат моите услуги можат лесно да одат во бар и да изберат кој било маж и да имаат секс со него. Она што тие сакаат е сосема поинакво сексуално искуство “, објасни тој.

– Понекогаш се работи за луѓе кои неодамна се разведоа или сеуште се во брак, но не биле интимни со партнерот долго време. Имав клиенти кои биле девици, но и парови кои сакале тројка – набројува Ејмс.

Тој рече дека опсегот на возрасни групи на жени кои ги користат неговите услуги е исто така широк.

– Најмладата клиентка што го имав имаше 20 години, и реално е ретко да има клиенти во таа возрасна група, иако може да се случи – забележува тој.

Ејмс призна дека генерално жените немаат специфични фантазии што сакаат да ги споделат со него.

– Клиентите често пати се жалат дека во сексот партнерот е фокусиран само на себе и дека приказната е завршена штом ќе заврши. Она што тие сакаат е партнерите да се фокусираат на нив, да бидат подготвени и да реципроцифираат – откри еден од проблемите со кои клиентите се соочуваат.

Тој рече дека постои дефинитивно стигма околу жените што изнајмуваат машка придружба.

– Услугата за придружба е како жена која оди во бар и предлага маж да оди во нејзиниот стан за да ја масира. Огромното мнозинство мажи не би го одбиле тоа. Но, работа е, ретко кој од нив е терапевт за масажа или физиотерапевт. Можеби ужива во масажа, но не е профи. Ако сакате специфично сексуално искуство, многу е потешко да го пронајдете точно она што го сакате. Придружба може да го стори токму тоа – објаснува Џејмс.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e