(ХИТ ВИДЕО) Женска тепачка за невестинскиот букет

Видеото од свадба стана вирално на Инстаграм поради тоа што една жена направи за да го фати букетот на невестата.
За време на фаќањето, таа соборила две лица на земја, од кои едно девојче и гордо го покажала букетот кога успеала да го земе.

„Го грабна букетот како да нема утре“, „Еве зошто сум против децата да го грабаат букетот“, „Букетот нема да ѝ помогне“, „Скоро го здроби детето со нејзината тежина“, „Девојки, тоа е симболична традиција… А вие како тигри, ги фрлате овие букети и паѓате една врз друга…“, се само дел од коментарите.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e