Во преддебата Трамп го обвини Бил Клинтон за сексуално злоставување; Имаше и сведоци

Доналд Трамп, пред телевизиската дебата со Хилари Клинтон излезе на пресконференција со неколку жени обвинувајки го поранешниот претседател Бил Клинтон за силување и сексуално злоставување.

Неочекуваниот настап беше пренесуван ви живо преку мрежата Фејсбук и се случила на само неколку часа пред соочувањето со Хилари Клинтон.

Доналд Трамп прес конференцијата ја снимил заедно со четири жени од кои две го обвинуваат за сексуално насилство, а Хилари за жена која им се заканувала, додека една од нив обвинува за преминување на границите на професионално почитување на вработените.

За поврзани вести продолжете надолу

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e