Србин во Германија заклан од цимерот на спиење

Ненад З. од Тутин, Србија вчераутро бил пронајден мртов во стан во Бремен, каде што работел на привремена работа. Тој бил заклан и искасапен од цимерот со кој биле цимери.

Телото на Србинот било пронајдено во станот во кое живеле во страшна состојба а причините се непознати.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e