Моментот кога на бебе му е вклучен слушниот апарат (ВИДЕО)

Татко на социјалните мрежи сподели видео од четиримесечната ќерка која за првпат го слушнала мајчиниот глас.

Видеото на Џорџина и нејзината реакција на новото апаратче за слушање тој го објавил на Твитер.

Девојчето скоро воопшто не слуша и носи апаратчиња на двете уши.

„Користењето на слушни апарати е како да запалите светло“, вели нејзиниот татко Пол Адисон.

Ознаки:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e