(ФОТО+ВИДЕО) Ноне ужива во вода, бујното деколте во преден план

Некогашната македонска пејачка Нона Неделковска, која одамна заврши со музичката кариера и се префрли на работа на брод во Америка, се уште е популарна во јавноста и привлекува внимание на публиката.

Во моментов Ноне е во Исланд, каде ужива во турстичкиот рај Сината лагуна.

Таа на својот Фејсбук профил сподели неколку фотографии и покажа како ужива во топлото сонце и прекрасната вода. Бујното деколте по кои е препознатлива секако е во преден план.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e