(ВО ЖИВО) Граѓанска трибина во Гевгелија „Најдоброто за нашата општина“

[Во живо:] Граѓанска трибина во Гевгелија, Најдоброто за нашата општина:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e