(ВИДЕО) Заев: Вредеше борбата за слобода, вреди и борбата за подобра македонска иднина

Вредеше борбата за слобода, истакна претседателот на СДСМ, Зоран Заев.
„Вреди и борбата за подобра македонска иднина. Заедно можеме многу повеќе!“, потенцираше Заев.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e