Шекеринска: Природните катастрофи не учат да бидеме хумани едни кон други

Денот кога пред четири години небото и земјата се споија и се истури силен дожд кој однесе куќи и покуќнини, истакна министерката за одбрана Радмила Шекеринска.

„Помагавме со сите сили во погодените подрачја Стајковци, Ченто, Инџиково, Црешево. Природните катастрофи не учат да бидеме хумани едни кон други“, посочи Шекеринска.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e