Се укинува надоместокот за информации од јавен интерес

Како дел од обврските од Планот 3-6-9, владата денеска донесе одлука со која се укинува надоместокот за испорака на информации од јавен интерес, во вид на електронски запис на информацијата на УСБ, или на е-маил адреса на барателите.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ