Николовски: Поврзувањето на локалните и регионалните патишта со главните коридори е наш стратешки приоритет

„Развојот на инфраструктурата е еден од приоритетите во владината рамка „Акција 21“. Магистралниот пат Куманово – Страцин е патна артерија за кривопаланечкиот регион. Со неговата рехабилитација овозможуваме лесен и брз транспорт на луѓе и производи“, порачува вицепремиерот за борба против корупцијата Љупчо Николовски.
„Поврзувањето на локалните и регионалните патишта со главните коридори е наш стратешки приоритет на кој продолжуваме да работиме. Клучно е да се комуницира и тргува лесно и непречено.“, дециден е Николовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e