Лиле Стефанова со негативно мислење на барањето на Камчев и Панделевски да добијат нови пасоши

Обвинителката Лиле Стефанова дала негативно мислење до Основниот кривичен суд во однос на барањата на Орце Камчев и Цветан Панделевски да добијат времени пасоши.

Тие се осомничени во случајот „Империја“, а Камчев бараше продолжување на времениот пасош поради службени патувања, додека Панделевски за лекување.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e