Ангеловска: Дознајте за кого, кога, како, каде, колку и останати корисни информации за домашната платежна картичка “Купувам домашно”

Заедно ќе ја зајакнеме македонската економија – поддршка за граѓаните – за македонските производи и услуги, истакна министерката за финансии, Нина Ангеловска.

„За кого, кога, како, каде, колку и останати корисни информации за домашна платежна картичка “Купувам домашно”, потенцираше Ангеловска.
kupuvam domashno1kupuvam domashno 2kupuvam domashno4kupuvam domashno5kupuvam domashno 6kupuvam domashno7

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e